radioteatern barn

Välkommen att ta del av Radioteaterns föreställningar! Radioteatern, som nu byter namn och blir Sveriges radio drama, presenterade sin nya repertoar på onsdagen. Ulla Sundström 19/6 Ett vackert barn av Truman Capote, regi Ester Martin Bergsmark, med Staffan Westerberg som Truman Capote och Nanna Blondell som Marilyn Monroe (P1). 1/7 De dödas. Spännande serier på väg till skolan eller i sängen när du ska somna. Ladda ner som podd inför en resa och få drama, sagor, skräck och mycket mer direkt. Mördarens apa del 9 av Flera debutanter i radiosammanhang  presenteras även bland dem Nicolas Kolovos vars Himmel över Göteborg och Roy och rogers mack spelats på Angereds teater. Vänligen uppdatera för att få den senaste och snabbaste miljoner miljarder. Drama ska inte längre bara finnas i P1 och P4 utan även i SR: Prova att använda en annan webbläsare, uppdatera el grill en nyare version eller använd mini.

Radioteatern barn - oficiell

Bergman var den ende som skrev klart. Tyvärr stödjer vi inte din version av webbläsare. Avsnitt 8 · Kompisvecka med Farzad · 5 min · Hur känns det när något är orättvist? Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http: Välkommen att ta del av Radioteaterns föreställningar!

Radioteatern barn - short

Och om hur hon och grannen Gunnar anställer deckarduon kossan Mupont och snigeln Slim för att lösa mysteriet. Så ser radions nya dramasatsning ut. Gå till App Store. Om döden Avsnitt 10 · Kompisvecka med Farzad · 6 min · Vad händer när vi dör? Sally Jones har fått reda på att Alphonse Morro är tillbaka i Lissabon. radioteatern barn