phuket väder

Världen. Obs! Välj region innan du väljer land. Phuket Weather. Följ oss på. Logga in. Thailand Väder · Phuket, Thailand. 25°C · Kartor · Satellit · Väderprognoskartor. Phuket, Thailand. Lokalt väder Väderkarta för Phuket - Närliggande platser. +-. Väderförhållanden i Phuket - Närliggande platser. Ban Tha Chat Chai · 25°. Dåligt väder kan lättare att handskas med när du är förberedd! Därför erbjuder vi en dagars väderprognos för Phuket (Phuket Thailand). Självklart önskar vi dig det bästa av solsken på din semester till Phuket (Phuket Thailand). Ha en fin semester – Zoover! Här hittar du information om vädret inför din resa till Phuket. Här finner du dagstemperatur, kvällstemperatur, vattentemperatur och antal soltimmar per dag.

Phuket väder - Ugnen

Instagram Följ oss på Instagram! Hej, Vi är 2 vuxna och 2 barn, 4 samt 8 år som har tänkt och åka på semester ner till Phuket sista veckan i oktober till mitten av november. Facebook Gilla oss på Facebook! Är du nyfiken på vädret i Asien? Aktiviteter för Phuket Lägg till omdöme Lägg till foton Lägg till videor Lägg till ett nytt boende Lägg till sevärdheter. Klimatet klassas som tropiskt monsunklimat med en torrperiod vintermonsunen och en regnperiod sommarmonsunen. phuket väder

Phuket väder - CRDi

Medeltemperaturen sjunker från 29°C i april till 27°C i november. Här tillbringar du sköna och avkopplande dagar vid stranden och äter gott på de lokala restaurangerna. Någon som har varit i Phuket förra året under samma månad och vet hur vädret såg ut? Följ oss på Twitter och ställ dina väderfrågor till oss! Hej åker till phuket på lördag och ska stanna där i två veckor. Updaterad av Bengtar för 4 år sedan. Väder för fordonsbelysning resmål i Thailand. På semester, men vad blir det för väder i Phuket? Mellan december och mars regnar det i medeltal 5,5 dagar per månad men regnmängden förblir liten. Koh Samui En resa till Koh Samui ger dig många sköna upplevelser av sol och hav. Här hitar du en 14 dagars väderprognos för Phuket. Zoover länk på din crazyxxx3dworld Klicka här för alla Zoover gadgets möjligheter.