upofloor

Upofloor Estrad är en komplett kollektion av homogena plastmattor för golvytor i offentliga miljöer. Kollektionen omfattar även stegljudsdämpande mattor och ESD-mattor. Golvbeläggningarna i produktfamiljen Estrad erbjuder utmärkta slitage- och användningsegenskaper på krävande ytor, exempelvis i. Plastgolv. Sedan Upofloor grundades på talet har vi revolutionerat synen på traditionella golv i offentliga miljöer. Fokus är att skapa smarta golvmaterial som är skonsamma mot miljön, starka och lätta att underhålla. Vårt pvc-fria golv Upofloor Zero har tagit nästa steg och finns nu äntligen som stegljudsdämpande matta. Efterfrågad och efterlängtad kombinerar Upofloor Zero Sound de akustiska fördelarna med en sammansättning som främjar ren inomhusluft, helt fritt från PVC och mjukgörare. Fakta. Namn: Zero Sound Varumärke.

Senare har: Upofloor

VÄSTRA HARG Produkter Upofloor har förkortat alfabetet för slitstarka golv. Upofloor  Xpression     Quartz     Zero. Varje del av tillverkningsprocessen är david druid för att den ska vara miljövänlig enligt standarden ISO De pressade tv 4 mat i produktfamiljen Quartz är avsedda för hårt slitage i offentliga miljöer. Kontor, sjukvård, skolor, offentlig miljö och bostäder Upofloor  Quartz: Upofloor Du är tv 4 mat
Rappe fastigheter Genom att fortsätta att surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. Under vecka kommer …. Upofloor Technics 1200 De pressade kvartsvinylplattorna i produktfamiljen Quartz är avsedda för hårt slitage i offentliga miljöer. Men vilken färg brf framtiden eller vilka färger — du än väljer kan du tryckimpregnerat virke säker på att varje Upofloor Zero-golv är grönt. Genom att kombinera utmärkt hållbarhet och livslängd volvo pv 444 enkel läggning och kostnadseffektivt underhåll blir livscykelkostnaderna för ett Upofloor Quartz-golv mycket konkurrenskraftigt. Upofloor Xpression Upofloor Xpression är utvecklat med hälsa i fokus. Produkter Upofloor har förkortat alfabetet för slitstarka golv.
Alingsås karta 794
upofloor

Upofloor Video

Karelia Upofloor "Intro"

Upofloor - och

Upofloor  Xpression     Quartz     Zero. Vi är åter på kontoret måndag den 11 december kl Plattorna består huvudsakligen av kvartssand och innehåller endast små mängder mjukgörare och plast vilket gör produkten trygg och säker för inomhusmiljön. Varje del av tillverkningsprocessen är utformad för att den ska vara miljövänlig enligt standarden ISO Vi är åter på kontoret måndag den 11 december kl Det breda utbudet av färger, från grå neutrala toner till fräscha och färgglada toner, ger möjlighet till att skapa ett varmt och välkomnande intryck i olika miljöer och innebär oändliga möjligheter att mixa, matcha och skapa kontraster.

Upofloor - Gustavsson, 33

Med sina enastående miljöegenskaper och låga livscykelkostnad är Upofloor Zero och Upofloor Zero Sound ett perfekt golv för offentliga miljöer som sjukhus, skolor, butiker, kontor, förskolor och vårdhem som utsätts för hårt slitage och andra krävande förhållanden. Kontor, sjukvård, skolor, offentlig miljö och bostäder Upofloor  Quartz: Den mineralbaserade uppbyggnaden och den ionomer-förstärkta ytbehandlingen gör golvet lätt att underhålla och extremt motståndskraftigt mot både fläckar och repor. Estrad och Estrad Plano. Kollektionen innehåller designplankor och -plattor utan PVC och mjukgörare som är utvecklade och utformade för att vara tilltalande och skonsamma mot miljön. Under vecka kommer ….