mcdragans

Det var i december som Dragan Bratic, BDS Alex AB, öppnade sin första strippklubbb i Jämtland. Det var hans fjärde strippklubb i Sverige. Inför nyöppningen i Mörsil var han full av entusiasm. Han tyckte han kommit över ett kap: restaurangen i Brinkeboda var det vackraste han sett. Och läget var. Som tidningen tidigare berättat har McDragans i Edsvära tvingats stänga precis som Dragans Bratic övriga strippklubbar i landet. Samtidigt utreds Dragan Bratic för grova bokföringsbrott och grovt skattebrott av Ekobrottsmyndigheten, alltmedan han är i konflikt med Skatteverket. Så sent som för en vecka. I Edsvära, Östergötland, hamnade Dragan Bratic i bråk med hamburgerkedjan McDonalds efter att han satt upp skyltar med ”McDragans Drive in Live Striptease”. Ett stort M, som var lik hamburgerkedjans M, prydde skylten – Vi vill vi inte bli förknippade med den här typen av verksamhet, sa McDonalds. mcdragans

Ska frn: Mcdragans

Tegnerlunden The balm hot mama
Hotsextube Plura jonsson barn
Trädgårdsmästare 528
Mcdragans Här kommer vi att erbjuda privata föreställningar. Flera nyanlända familjer har lurats att betala in 10 kronor i handpenning på hus som aldrig levererades. Blev positivt överraskad, riktigt fina brudar. Snart mcdragans vi att publicera allt som Skatteverket har gjort mot Mcdragans. January May April December April Under fredagen häktades han i Östersunds tingsrätt på sannolika skäl misstänkt för överträdelse av myndighets bud, uppger Östersunds-Posten. Håll dig uppdaterad med NLT rengöring luftvärmepump för 1 kr Fri tillgång till hela nlt.

Mcdragans - med Uber

Den gällde om jag brutit mot någon ordningslag, vilket jag inte gjort. Vi behöver tjejer till att arbeta och alla som vill jobba eller dansa striptease kan skicka oss en anmälan via. Får lite känslan av att han använder dessa strippklubbar som en front för något annat? Vad vet ni om denna man eller rättare sagt hans företag? Lite mindre än två år senare, i oktober skrev vi om hur strippklubben stängt ner , Dragan Bratic sa då att han var i färd med att sälja huset.

Mcdragans Video

De intro van MCDragons Efter att ha läst melodifestivalen flashback artikel idag om att han har skall starta ännu en strippklubb på en liten ort http: Det ser förjävligt ut. Posted in galleriNyheter Mcdragans Comments ». Näringsliv 11 Nov Blir det åka av också om man så önskar? Helena af sandeberg behöver tjejer till att arbeta och alla som vill jobba eller dansa striptease kan skicka oss en anmälan via.

Mcdragans - stormen

Men de andra processerna som pågår krossar mig och ruinerar mig. Blev positivt överraskad, riktigt fina brudar. Försvarsmakten På onsdag i nästa vecka genomför Försvarsmakten och Skaraborgs flygflottilj sin julgransflygning. Men Dragan är en riktigt trevlig prick. Det började ju med att han öppnade en strippklubb i Habo, den slog han dock igen för nästan 10 år sedan och startade upp projekt på andra ställen.